Judo Ryu Sakura
 

NIEUWSPAGINA
  LIKE ONZE FACEBOOK PAGINA OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS

Inschrijving voor de proefcursus van 4 lessen via onderstaande link: 

https://forms.gle/vPV9i5bcwhH4fPwV6

Klik op bovenstaande knop om aan te melden voor de  proefcursus judo van 4 lessen  

Binnenkort volgt de uitnodiging voor het ontwikkelingstoernooi judo bij dojo 't Loo. Dit toernooi is voor judoka geboren in 2012 en later met een witte of gele band ( met/zonder slippen). Het toernooi vindt plaats op zondag 12 november 2023.


corona update vanaf zaterdag 6 november 2021:

Iedereen van 18 jaar en ouder moet bij binnenkomst van de Chassé Dance Studios een geldige QR code kunnen laten zien.

Inchrijven voor het ontwikkelingstoernooi bij dojo 't loo op 21 november 2021

Klik op de button hiernaast om in te schrijven voor het ontwikkelingstoernooi van 21 november 2021 bij Dojo 't Loo


AANMELDEN VOOR EEN PROEFLES judo TIJDENS DE AMSTERDAMSE SPORTWEEK

Tijdens de Amsterdamse Sportweek openen sportclubs hun deuren. Van vrijdag 17 tot en met zondag 26 september 2021 zijn er door de hele stad activiteiten waar Amsterdammers gratis aan mee kunnen doen. Zo kun je allerlei sporten leren kennen. Ook bij Judo Ryu Sakura mag je een gratis proefles judo  meedoen. Je moet je wel van tevoren aanmelden 

 Zien we jou ook op onze judo mat in studio 9 van de Chassé Dance Studios?  

UPDATE CORONA NIEUWS 

18-5-2021

JAAAAAAAAAA............ HOERAAAAAAA..........

We mogen vanaf woensdag 19 mei  weer naar binnen! Het is wel de bedoeling om ons nog steeds aan de algemene Corona regels te houden:

Afstand houden, handen wassen en bij klachten blijf je thuis! De kleedkamers en douches blijven nog gesloten. Omkleden gebeurt dus thuis!

In de foyer en gangen van de Chassé Dance Studios moet iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje dragen. Binnen, in studio 9 mag deze weer af!

Bij klachten moeten de kinderen , helaas, thuis blijven. Graag ontvang ik dan ook een afmelding!


Ook de lessen bij Ons Genoegen gaan weer beginnen . Houd de algemene Corona regels aan. Het is de bedoeling dat de kinderen zichzelf omkleden. Geen ouders in de kleedkamer, dus! 

Binnen het gebouw wordt er één looproute, voor iedereen, aangehouden. Bij binnenkomst is dat linksom door de gangen en via de  trap , naast het toilet, naar beneden. De groepen die door mij worden opgehaald verzamelen in de foyer. Bij voorkeur uw kind buiten gedag zeggen. Lukt dit niet.... dan geldt de regel: mondkapje op, houd afstand en kom max. 5 minuten van tevoren en verlaat het gebouw via de zij deuren. Wij gaan gezamenlijk naar studio 9.  Ophalen kan alleen bij de zijdeur , aan de kant van het hotel. 

12-5-2021

GOED NIEUWS:
Vanaf 19 mei kunnen we , onder voorbehoud, weer naar binnen voor de judo lessen. Het is onder het voorbehoud dat de Corona cijfers zich in de goede richting blijven ontwikkelen.

Als er niemand op de pauzeknop drukt...... kunnen we eindelijk weer binnen gaan trainen. Allemaal duimen dat het door kan gaan!

IK HEB ER ZIN IN   Jullie ook?

18-4-2021

Nog steeds is het binnen niet toegestaan om de judo lessen weer te kunnen geven. Helaas! Hopelijk krijgen we snel weer goed nieuws ....... Maar het blijft nog steeds (met veel ongeduld) afwachten. Het is, helaas, ook nog niet duidelijk of en wanneer de buiten lessen van start kunnen. Ik sta te popelen om weer te kunnen beginnen. Jullie ook? Hopelijk tot snel! 

4-2-2021

Helaas hebben we tijdens de afgelopen persconferentie niet het nieuws gekregen waar we allemaal op hoopten. De lockdown wordt verlengd en binnen sport mag nog steeds niet. Hopelijk krijgen we voor de periode na de voorjaarsvakantie beter nieuws en kunnen we weer gaan judoën.

Ik wil iedereen die ons blijft steunen en vertrouwen in ons blijft houden bedanken voor de support! Ik ervaar het als hartverwarmend!

3-11-2020

Alle trainingen voor de jeugd -18 jaar kunnen door blijven gaan!  HOERA!! Wel blijven dezelfde, strengere regels (zie bericht 21-10-2020) nog steeds van toepassing! 

 

Binnen het gebouw wordt er één looproute, voor iedereen, aangehouden. Bij binnenkomst is dat linksom door de gangen en via de  trap , naast het toilet, naar beneden. De groepen die door mij worden opgehaald verzamelen in de foyer. Bij voorkeur uw kind buiten gedag zeggen. Lukt dit niet.... dan geldt de regel: mondkapje op, houd afstand en kom max. 5 minuten van tevoren en verlaat het gebouw via de zij deuren. Wij gaan gezamenlijk naar studio 9.  Ophalen kan alleen bij de zij deur , aan de kant van het hotel. 

21-10-2020:

 

Zoals jullie allemaal zullen weten, zijn de maatregelen om het Corona virus te bestrijden weer verder aangescherpt. Zo ook binnen de Chassé Dance Studios. Gelukkig kunnen we doorgaan met de judo lessen voor de jeugd. Maar de regels zijn wat verder aangescherpt en zullen ook meer worden gehandhaafd. 

* Bij klachten blijf je thuis
* Gebruik de aanwezige handgel voor de les
* Thuis omkleden want de kleedkamers blijven gesloten; dus niet meer op de banken in de foyer of de gangen omkleden. Daarom graag
   over het judo pak een joggingbroek of iets dergelijks aan, zodat het pak schoon blijft als de kinderen buiten lopen
* 18+ houdt de gewenste afstand van 1,5 meter aan
* Verlaat z.s.m. het gebouw; blijf dus niet wachten ,rondhangen of napraten
* Vanaf 13 jaar is het dragen van een mondkapje verplicht (niet in de studio zelf, tijdens de lessen)
Binnen het gebouw wordt er één looproute, voor iedereen, aangehouden. Bij binnenkomst is dat linksom door de gangen en via de
   trap , naast het toilet, naar beneden. De groepen die door mij worden opgehaald verzamelen in de foyer. Bij voorkeur uw kind buiten
   gedag zeggen. Lukt dit niet.... dan geldt de regel: mondkapje op, houd afstand en kom max. 5 minuten van tevoren en verlaat het
   gebouw via de zij deuren. Wij gaan gezamenlijk naar studio 9. Ophalen kan alleen bij de zij deur , aan de kant van het hotel. 

De Chassé Dance Studios en Judo Ryu Sakura nemen onze verantwoordelijkheid zeer serieus en vragen een ieder om ook zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen. Ook als dat wat aanpassing en gedoe betekent. Want, afgezaagd of niet, samen kunnen wij zorgen dat de besmettingen dalen en dat onze mooie locatie open kan blijven. Alvast bedankt voor jullie inzet en medewerking.

Als er nog vragen zijn kan dat altijd via de mail of telefoon. Alleen tijdens de lessen kan ik natuurlijk niet opnemen. Spreek dan een berichtje in zodat ik terug kan bellen.

Ik mis het contact met de ouders ook enorm! Jammer genoeg kunnen we daar nu niet veel aan veranderen. Ik hoop dat alles snel weer normaal wordt!

27-08-2020:

Gisteren, woensdag 26 augustus, ben ik weer van start gegaan met de judo lessen. Doordat de jeugd wel direct contact met elkaar mag hebben kunnen we zonder zorgen, wat betreft het afstand houden, weer veilig van start. Daar ben ik blij mee! Er gelden wel een aantal 'extra Corona' regels. Als we die, met z'n allen, in acht nemen dan zorgen we ervoor dat het virus zich zo min mogelijk kan verspreiden. Daarom is jullie medewerking hieraan heel erg belangrijk. Aan een aantal van deze regels zijn we al gewend geraakt. Maar we moeten wel allemaal alert blijven en deze regels blijven toepassen. 

* Bij klachten blijft de leerling thuis ( graag wel afmelden via WhatsApp, SMS of e-mail)
* Hoesten en niezen in de elleboog
* Bij binnenkomst en na toiletbezoek : HANDEN WASSEN
* Betalingen het liefst online op IBAN nummer NL 10 INGB 0008 64 17 64 . Vermeld hierbij voor wie en/of wat de betaling bedoeld is
  (bv. judo pak Pietje Puk / lesgeld Mohammed)
* De kleedkamers mogen niet worden gebruikt. Dit betekent dat iedereen zich thuis om moet kleden. Op straat dan graag iets van een                                 joggingbroek overheen i.v.m. de hygiëne.  

* Respecteer en volg de aanwijzingen van het personeel
* Houd je aan de aangegeven looproute:voor de jeugd t/m 7 jaar geldt de volgende afspraak:
   - Breng je kind naar de foyer bij de ingang en verlaat vervolgens zelf ,via de looproute, het gebouw.
   - Bij aanvang van de les haal ik de kinderen op in de foyer en gaan we naar studio 9.
   - Na afloop van de les breng ik de kinderen weer terug naar de foyer.   - De kinderen worden door ouders/begeleiders bij de
     hoofdingang (let op, dit is een uitzondering… ingang is voor jeugd ook uitgang)  opgehaald, zodat de ouders/ begeleiders (als het niet nodig is) niet       naar binnen hoeven
* Als jouw kind voor het eerst de lessen bezoekt dan mag je, bij uitzondering, mee naar studio 9.... wél met in acht neming van de     
   bekende 1,5 meter afstand.
* Jeugd uit de 8+ groepen en deelnemers aan de ouder-kind lessen kunnen zelfstandig naar studio 9 komen en gaan (tenzij anders is
   afgesproken). Wil je niet dat jouw kind zelfstandig naar de les komt/weer naar huis gaat neem dan even contact met mij op!

Looproute voor studio 9: Bij binnenkomst rechtsaf en direct links de trap af. Vervolgens door de gang lopen naar studio 9 (aan het eind van de gang links). Bij vertrek .... rechtdoor de trap op en bovenaan naar rechts. Bijna aan het einde van de gang linksaf via de nooduitgang naar buiten!

ALLES IS GERICHT OM ZO WEINIG MOGELIJK HEEN EN WEER GELOOP TE KRIJGEN EN DUS DE 1.5 METER TE KUNNEN HANDHAVEN.

Nogmaals, voor iedereen: het is gedoe maar nodig. We willen geen van allen ziek worden en we willen geen van allen het op ons geweten hebben dat een ander ziek wordt

* Bij vragen / overleg ben ik telefonisch bereikbaar via 06-11 48 79 89
  (als ik niet op kan nemen, spreek dan in of stuur een berichtje, zodat ik later contact met je op kan nemen. Na iedere les zal ik dan
   controleren of er iemand een berichtje voor mij heeft achter gelaten).

start nieuwe seizoen 2020/2021:

Maandag 24 augustus is het zover! De zomervakantie is voorbij. Ik hoop dat jullie, ondanks alle beperkingen, toch van de zomer hebben kunnen genieten. De scholen gaan weer beginnen en alles komt, hopelijk snel, weer in een normaal ritme. Om iedereen nog even rustig te laten wennen zijn er de komende week nog geen judo lessen. We gaan weer van start met de judo lessen, in studio 9 van de Chassé Dance Studios, op woensdag 26 augustus (en natuurlijk ook weer op vrijdag 28 augustus en zaterdag 29 augustus).
 
Nog steeds zijn we nog niet van het Corona virus af, zoals jullie weten. Dat betekent dat er nog steeds andere regels van toepassing zijn, dan normaal. Inmiddels is gebleken dat de besmettingen, onderling, voor kinderen -15 jaar nihil zijn. Dat is fijn. Dat betekent dat we wel gewoon met onze lessen kunnen beginnen. Voor de volwassen ouders/begeleiders geldt nog steeds de regel om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Ook wordt er binnen de Chassé Dance Studios nog steeds 1 looprichting aangehouden.    HOUD DAAR REKENING MEE!
 
Ik heb er weer heel veel zin in! Jullie hopelijk ook, allemaal. 
 

corona update 1 juli 2020:

Vanaf 1 juli mogen we weer naar binnen, in studio 9 van de Chassé Dance Studios. Wel blijven er nog een aantal maatregelen van kracht:


* Bij verkoudheidsklachten of griepverschijnselen blijft iedereen thuis. Deelname aan lessen is dan niet toegestaan

* Volg de aangegeven looproute door het gebouw

* Vanaf 18 jaar houdt iedereen 1,5 meter afstand van elkaar

* Bij binnenkomst gebruiken de leerlingen de handgel. Thuisgekomen moet iedereen direct weer de handen wassen

* Betalingen geschieden, bij voorkeur, contactloos met de betaalpas. Nog liever.... maak het bedrag zelf over via internet bankieren

* Respecteer en volg de aanwijzingen van het personeel

YOU TUBE LES 1: WAT HEB JE NODIG EN WAT GAAN WE DOEN? via onderstaande link:

Outlines YouTube les 1

   

YOU TUBE LES 2: WAT HEB JE NODIG EN WAT GAAN WE DOEN? 

Outlines YouTube les 2


Kleurplaat les 2


YOU TUBE LES 3: WAT HEB JE NODIG EN WAT GAAN WE DOEN? 

Outlines YouTube les 3


YOU TUBE LES 4: WAT HEB JE NODIG EN WAT GAAN WE DOEN? 

Outlines YouTube les 4


YOU TUBE LES 5: WAT HEB JE NODIG EN WAT GAAN WE DOEN?

Outlines YouTube les 5

https://drive.google.com/open?id=17XEsod6scnXlxPbzCtfbuFtDyITF5hYXyou tube les 6: wat heb je nodig en wat gaan we doen?

Outlines YouTube les 6 

https://drive.google.com/open?id=18MOETgI3rNXJX0t2qMvy6fJ89XzHrqFlnoptekst

NIEUWS OVER DE MAATREGELEN I.V.M. HET CORONA VIRUS:

UPDATE 4 APRIL:

Het kabinet heeft besloten om de geldende Corona maatregelen te verlengen t/m dinsdag 28 april. Dat betekent dat tot die tijd er geen judo lessen mogen plaatsvinden. Ook wordt er aangegeven dat deze periode ook nog eens verlengd kan gaan worden. Mogelijk tot 1 juni of zelfs later! Deze maatregelen zijn voor iedereen erg ingrijpend maar wel te begrijpen. De gezondheid van ons allen, en met name voor onze ouderen, heeft de hoogste prioriteit.

Als ondernemer zijnde, baart mij dit toch wel enige zorgen. Als kleine en nog jonge judoschool zijn er  maar beperkte reserves. ALLE onkosten gaan door....... Voor een compensatie regeling kom ik, helaas, niet in aanmerking!  Vandaar dat ik om jullie solidariteit wil vragen: Als de leden hun lidmaatschap opzeggen of bevriezen kan ik, als judoschool, niet lang overleven. Daarom wil ik iedereen verzoeken om het lidmaatschap door te blijven betalen. SAMEN kunnen wij dit aan .


Om nou helemaal werkeloos toe te kijken lukt mij niet. Vanaf Maandag 6 april zal ik actief zijn op You Tube als Judo Ryu Sakura. Wil je deze les volgen kijk dan even in bovenstaand bericht. Hier kan je, van tevoren, een lijstje bekijken van wat we tijdens deze les gaan doen en wat je hiervoor nodig hebt. Kijken jullie ook allemaal? Dat zou ik erg leuk vinden. Laat, na afloop, ook maar weten wat jullie er van vonden. Tot maandag 16.00 uur.  En  oh ja............ Ik mis jullie allemaal!

DANK U WEL VOOR UW BEGRIP

 UPDATE ZONDAG 15 MAART 17.30 UUR:

Wij volgen de laatste richtlijnen en blijven gesloten, in ieder geval, t/m 6 april.     :(

Helaas kunnen ook wij wij er niet langer onderuit...... Alle lessen zullen komen te vervallen tot, in ieder geval, eind maart. We hopen vanaf 1 april weer de lessen door te kunnen laten gaan. 


De Judo Bond Nederland komt met het volgende advies: 


Judo Bond Nederland adviseert trainingen en andere bijeenkomsten voorlopig t/m eind maart af te gelasten.

Daarbij volgt de bond de richtlijnen van NOC*NSF. Zij roepen op om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten. Met de CTO’s hebben ze de afspraak dat zij voor de topsportselecties afgeschermde trainings-faciliteren realiseren. Het kabinet heeft voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Dit in combinatie met het feit dat we te maken hebben met een contactsport waarbinnen sporters binnen twee meter acteren, hierbinnen is de kans op besmetting het grootst. 


DE JBN ADVISEERT ALLE CLUBS EN SPORTERS IN NEDERLAND DEZE OPROEP OP TE VOLGEN!.

Houd de facebook pagina  (Judo Ryu Sakura-pagina) en/of de website (www.judoryusakura.nl/Nieuws) in de gaten om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Gemiste lessen kunnen volgens rooster worden ingehaald. 

 


2e ontwikkelingstoernooi JBN-NH (afdeling zuidoost) 9 februari 2020

De judo school bestaat nu nét een jaar en we groeien met z'n allen. Met veel enthousiasme hebben de judoka zich weer kunnen ontwikkelen in het wedstrijd judo. Met een lach ( en soms een traan) staan ze op de mat en geven zich helemaal . Heel mooi om te zien. Ik vind jullie allemaal TOPPERS!

Via onderstaande URL een overzichtje van de behaalde  podium plaatsen

https://www.facebook.com/watch/?v=579153242942192

1e plaats : Lea, Lucas, en Quinten Linger                                                                  

2e plaats: Aden, Ceder, Cato, Kyen, en William                                                                 

3e plaats: Ilay, Teddy, Xavier en Yves                        .                                                    

medailles

IN DE VOORJAARSVAKANTIE ZIJN ER GEEN LESSEN OP:

 


Woensdag 19 februari,  Vrijdag 21 februari en Zaterdag 22 februari

 

De week na de vakantie mag iedereen weer een vriendje/vriendinnetje meenemen

(woensdag 26 februari, vrijdag 28 februari en zaterdag 29 februari)

 

8 DECEMBER 2019: UITSLAGEN ONTWIKKELINGSTOERNOOI JBN-nh (AFDELING ZUIDOOST) 

Het eerste ontwikkelingstoernooi van de JBN is op een mooie en sportieve manier verlopen. Er werd gewonnen en ook veel geleerd door onze judoka's . Na een lange dag kon ik tevreden terugkijken op de prestaties die er zijn geleverd op dit toernooi. Een TROTS gevoel overheerst. Dappere deelnemers, met een brede lach en soms een traan......(en dan toch weer dapper verder gaan). Maar iedereen ging er vol voor. Gefeliciteerd met jullie mooie prestaties.

1e prijs:     Cato en Lea

2e prijs:    Finn, Lucas, Teddy en Xavier

3e prijs:    Amine, Arif, Arijus, Jipe, Kiki, Mimi, Olivier en Viktor 

                                                                          Vol goede moed naar het volgende toernooi!

2 november 2019: UITSLAGEN INSTAPTOERNOOI SPORTSCHOOL SALOMONS

 

Deze zaterdag waren we te gast bij Sportschool Salomons in Zaandam. Met een ontspannen en sportieve sfeer konden alle deelnemers zich gaan bekwamen in de judo wedstrijdjes. Soms met een beetje spanning maar bij de meeste deelnemers overheerste het plezier.

1e prijs:     Lucas

2e prijs:    Arif, Cato en Finn

3e prijs:    Aden, Jipe en Lea


Buiten de officiële prijzen maar met een mooie herinnerings medaille voor de volgende judoka's:

Jascha, Kiki, Mimi, en William

s-l300
s-l300
6f40913695cbf213a92c7e1c0a887526
6f40913695cbf213a92c7e1c0a887526